" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Atlantis eller Jorden?

 

 

 

Efter klockan har slagit 00:00

själen byter skepnad

Porten  öppnar

Någon väntar på någon

Det Tredje Ögat
aktiveras

Allt från minnen
raderats ut

Porten stänger

Ingeting är sig likt

Atlantis uppenbarar sig

Chaos
Gaia
Poseidon
Athena
Väntar på dig

Gandhi
Hitler
Einstein
Napoleon
Platon
Pythagoras

Sitter rund elden och dricker vin
utanför Poseidons tempel
I väntan för måltiden

De ska diskutera om
Jorden och den  yttersta domen

Porten öppnar igen

Allt är sig likt

Det tredje ögat
avaktiveras

ingen väntar på ingen

Porten stängs

En ny dag
börjar i Jorden

Men

nedräkningen
har börjat...

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-15 14:26



Bookmark and Share


  Bengt VIP
Jaha, de var väl de jag misstänkte. Om beslutsprocessen bygger på koncensus, så sitter vi ju nog här än ett bra tag till....
I vilket fall tycker jag att den är jättebra!
2006-11-15

    Syrak
Fick mig att tänka på sjund sinnet, där du skrev tredje ögat och själen byter skepnad. Rikrigt bra.
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman