Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ett ljud

 


Du kan skrika
lätta på trycket

Från allt som kväver dig

Jag ska förstå
Inte ett ord

Vill bara höra dig

vad har du på hjärtat?
Berätta för mig

Du kan gråta
om du vill

vila ditt huvud på min axel

Men glöm inte att skratta

Livet är underbart
allt ska ordna sig

Jag lovar
 
 
 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-20 02:36



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
\"Du kan skrika
lätta på trycket

Från allt som kväver dig

Jag ska förstå
Inte ett ord

Vill bara höra dig\"

Jag har ofta försökt skriva tröstande dikter som liksom blivit något annat ... men du, du lyckas - o som du lyckas!

*applåderar o bokmärker*
2007-05-20

  devilsangel
ord man vill höra...omtänksamma, trygga...
Känns fint att läsa detta..
2007-05-20

    Donna
...att lyssna till någon annan i det svåra...rikt...bara lyssna...
2007-05-20

    Nattviol
en vacker dikt med starkt
berättarjag i enkel och
bra uppställning!
men - det kan vara vanskligt
att lova vissa saker....
dock förstår jag ambitionen
självklart!
; ))
2007-05-20

  Jan Linderoth
Tröstedikt, men ändå med den den allvarliga uppmaningen att tala. En förutsättning för rikt liv.
2007-05-20

  nettizen
Underbart! Så är det ju. Livet har sina upp och nergångar, men det ordnar sig alltid, för i grunden finns det ju så mycket vackert med livet att ta vara på.
Och då känns det ju alltid bra att ha en vän att vända sig till som lyssnar och stöttar.
Mycket bra skrivet !
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman