Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan

samma vatten slår om och om igen
fast det är andra droppar, andra molekyler
liksom jag består av andra molekyler - andra celler än bara för några år sedan -
Är jag fortfarande samma?

Vatten från himlen, från skäret, från båtens för, slår, slår
hårt, piskande i ansiktet
är det kallt?
är det höst, vinter, vår?
Har jag en båt?

jag vet att det en gång fanns en strand, för jag minns hur vi vadade, mamma och jag, för att leta efter små krabbor och skäddor i nöd när det var ebb

den där lilla individen som jag ibland ser på gulnade fotografier, den ständigt leende flickan med det trassliga håret och samma smutsiga pyjamaströja i brunvitrandig bomull -
är det
\"jag\"?




Fri vers av PetraSally
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-11-12 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PetraSally
PetraSally