Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom ihåg


en alldeles ny saga
förgylld
öronbedövande

förra gången du läste,
pappa,
så hörde jag inte riktigt?

Men sen var det andra gånger
då du aldrig kom, och jag låg och väntade med boken...

För du var väl min pappa?




Fri vers av PetraSally
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-11-12 18:10



Bookmark and Share


    Camillaa
Gripande på något
sätt!
Snyggt skrivit! :)
tack för länsingen!
/ C
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

PetraSally
PetraSally