Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst vill vi bli oförglömliga...odödliga... för alltid ihågkomna...

Eller?




Kanske kan någon förnimma mej om dom kisar med ögonen mot rätt bakgrund

 

 

Förlusten av uttryck

att inte lämna avtryck

Att försvinna uti

intets gråa virvlar

i ett undertryck av

förlorade minnen

och inga fotspår

på min väg

som någon

kan följa

Inga utsträckta händer

som jag kan

famla efter

För lust

avtar

Endast bleknande minnen

har format

denna staty av brusten hägring

Placerad med ljuset

snett bakifrån

förnimmer sej en känsla

av att något vackert

ändå kan skönjas

uti ögonen

på den rätte betraktaren




Fri vers av Howlit
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-11-18 07:50



Bookmark and Share


  Lonley star
väldigt snyggt och fint skrivet, fastnade för den:D

Lisa
2006-12-04

    Bodil Sandberg
Så himla fint skrivet...jag får massor av egna tankar...såsom det ska vara när man läseren dikt...enormt snyggt!
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit