Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dammkorn

Dammkorn i stjärnhimlen
vibrationer av pärlan,

insprängd i tidens rum
verkligheten formas,

roten till tankar och känslor
orsaken till upplevelser

där med

upphöjd

med ordet.




Fri vers av Syrak
Läst 506 gånger
Publicerad 2006-11-19 13:48



Bookmark and Share


  Luminus
Mmmmmm!
2006-11-28

  Micael Axelsson
*ler brett*
Underbart! Fullkomligt underbart rullar den in
så perfekt i sina ord... som en smältande Ordkaramell
i min mun, och njutning för mitt diktande sinne.

Verkligen härligt skriven...
2006-11-20

  Night Soul Woman
Kreativ är bara ett av de ord som skulle kunna beskriva denna text. Jag slår vad om att det finns fler som skulle älska den här texten om de bara fick nöjet att läsa den!Helt enkelt fantastiskt skrivet!
2006-11-19

    Bodil Sandberg
Det kan man kalla "bra vibrationer"....ja du ger mig "bra vibrationer"
2006-11-19

  DanSan
*********************************

Underbara ord och tankar . . .

Du är en pärla på poethimmeln.

Ser verkligen fram emot dina kommande

dikter. Allt gott till dig, Dan.

*********************************
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Syrak