Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hänvisar till Paula Eriksson dikt: Gudarna gråter!


På tal om gudarna

 

 

Så vill jag påpeka

att . . . De är de

När vi sätter först

Jaget och inte jaget

Smärtans vanställda . . .
egocentriska jag,

lyckans bindel osv.

De är DE

När vi

gör vad vi kan

för att försöka förstå

och bota oss själva

Då och bara Då

kan vi be till DEM . . .

att ge oss styrka till att
fortsätta vår vardagliga kamp!

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-11-20 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman