Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Originalet är skriven på engleska: http://www.poetbay.com/viewText.php?textId=17025




Clownen är död



 

Hör virveltrumman

I den mörkgröna
regnskogen

Den silverfärgade ljusstrålen
rör vid den fuktiga jorden

Andarna vaknar
från evighetens vila

av en dåres sång

Den sista striden
av det flammande svärdet

~~~~~~~~~~~~~~~~

i en svängande rörelse
svischar svärdet genom luften

~~~~~~~~~~~~~~~~
dårens huvud faller
till marken

Clownen är död
därefter, tystnad . . .





Fri vers av Night Soul Woman
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-11-20 16:12



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Enorm...
2006-12-12

    Suzylu*
Ojoj sorgligt,sorgligt Staaavkars clown Bra skriveet härliga tankar :)
2006-11-20

  Bengt VIP
Häpp!
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman