Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄNG KVAR!


Häng kvar!
Häng kvar vid din dröm,
häng kvar vid dina älskade,
häng kvar vid ditt äktenskap,
häng kvar vid dina barn!

Häng kvar, ge inte upp,
häng kvar, skilj dig inte alltför lätt,
häng kvar vid dina kära,
häng kvar, lämna bara inte ”så där”.
Stålsätt dig, häng kvar!







Fri vers av Nils Sondefors
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-11-22 11:54



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Hej Josefina,
trevligt att höra av dig!

Tack för det fina omdömet. Det värmer alltid med positiv förstärkning...
2006-11-24

  josefina
Oj, det här var verkligen en nödvändig dikt!!!

Trevligare än trevligt att läsa. Fastän jag inte borde använda ordet "trevligt" så gör jag det i alla fall. Ibland... passar det också. Ha en mycket fin dag!

P.S. jag har inte hittat din gamla brevvän ännu, jag har varit uppslukad av studier och arbete i snart hela tre månader!! Dumma, dumma Ryssland!
2006-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors