Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur kan det göra så ont?


nangijala



Tårar från slutna ögon
för dina öppna
trots sovande själ.

Saknaden i tomma bröst
för vårat hjärta

som slutat slå




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-11-22 13:27



Bookmark and Share


    carimba
så fin, vårat hjärta som slutat slå, precis så...
2006-11-22

  Ola Rydberg
Den här berör mig tung
och vacker samtidigt
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad