Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försök att gå när lervällingen når ända upp till midjan




Trögt


Varför ens försöka
när ingen gör honnör
dom vill hellre stöka
och göra ost och smör

Skippa medhårsstryket
då kanske man får svar
då hajas kanske klyket
när spån och stickor far...

Vänd din bytta rätt
regel nummer ett
smörj ditt krås ändå
kanske kan det så

ett skriets eget frö
att genomsyra nejden
att saltet brunnsdjupt strö
i sår man får av fejden




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-11-22 20:42



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Salta rader! Men du är inte ensam om att vara en ropandes röst i öknen.
KraM
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP