Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läs Dilsewat!!




Förbjuden reklam?


Jag såg i förbifarten
en dikt så annorlunda
som Dilsewat nyss alstrat

Igår jag såg "från starten"
reklam för film, begrunda'
om alstret bleve halstrat...

Men om man inte finge
för andra här på stunda
ge bravorop och annat -
det vore rent förbannat

I vredesmod då klinge
den strof som yxan runda'
när fraserna jag svinge
må ögat icke blunda!




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 392 gånger
Publicerad 2006-11-23 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP