Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När allt inte blir som man har önskat sig eller drömt om. . .


Ådror IV

 

 

 

Förbannade är mina ådror

ty i de rinner livets kraft

 

O hjärta!

 Du som slår livets melodi;

 låt bli.

 

Svart rött blod

rinner

 

mina ögon

brinner

 

och för en stund

en förbaskade

jäkla sekund

 

Det påmminer

tiden

 som har gått mig förbi

 

För att återigen

lämna i mitt hjärta

ett bränmärke till

 

Jag ser deras ansikte

de hånar mig

de jagar mig

de ska aldrig lämna mig ifred

för att jag är en äppletjuv

 

Och tiden

har gått mig förbi

medan

 jag drack ur livets källa

 

Ensam i evigheten

skapar jag mina vänner 

som aldrig ska fly ifrån mig

 

Men även de vill stjäla

livets hemlighet

och vill se mig död

 

Jag kan inte leva livet

för att de

 ska alltid hemsöka mig

 

O hjärta!

du som slår livets melodi!

 låt bli!

 

Förbannade är mina ådror!

ty i de rinner livets kraft. . .

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 382 gånger
Publicerad 2007-02-03 15:21



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Men utan den vätskan finns inget hopp.
Flytande läsning... =)
2007-02-04

  Thurizas
jag älskar slutklämmen och vemodet i den här!
2007-02-03

  DanSan
**************************

Underbar läsning från en begåvad

och duktig skrivare!!!

Känner mig som en Vampyr när jag

läser denna . . .

Livets kraft - livets saft . . . Mums

Allt det bästa NSW . . . Dan

***************************
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman