Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månen har låtit stjärnorna gå hem nu



och
när månen samlade alla stjärnor i sin famn
när horisonten suddades ut i drömmen
den natten var du mitt hjärta

(men det är något som du inte ger mig
och som du aldrig har kunnat eller vågat)

och
du vet att det inte är tillräckligt för mig,
du vet att det aldrig har varit det

(även om du är allt jag vill ha
så ger du inte mig hela dig)

och
i din famn är jag sådär obeskrivligt lycklig
i din värme letar jag förgäves efter ditt hjärta

och
jag vet att jag blir alldeles hel av dina händer
jag vet att natten är så mycket mer än bara en natt, brevid dig
jag vet att på morgonen är allt som vanligt igen

och
du vet att jag inte kan ha det som vanligt efter nattens magi
du vet att dina händer tar sönder mig morgonen därpå

att morgonljuset liksom bländar mig lite för starkt
att nattmörkert gör ont i mig när du inte är där

och

jag tar på mig gårdagens kläder som ligger vid din säng
jag sätter mig på bussen, betalar min biljett

julskymmningen lyser i rött och guld
månen har låtit stjärnorna gå hem nu

- du älskade mig inte.
when that magical love isn\'t enough



















Fri vers av Alexandoria
Läst 611 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-11-26 23:30



Bookmark and Share


    Silverstjärna
underbart, magiskt och så fint.
2011-06-26

  Arcadia1
Vet inte vad jag kan förmå mig att säga om dessa rader jag precis läst. Bara titeln måste vara bland det vackraste jag någonsin sett på den här sidan.
Vad Du än gör....sluta ALDRIG skriva.
Ge oss ord från Dina fingrar.
2008-05-21

    Camillaa
så jävla bra!

/ C
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Alexandoria
Alexandoria