Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låst, stängt, reglat, förbommat!




Låst


Jag hamrar med nävarna
inte ens självgodheten
förintar förtvivlan

jag går nu -
ha det så bra!

stick bara -
sticka nya ullstrumpor
glöm inte förstärka sulorna

jag tar fram mockasinerna
spetsar mitt te med specialdroppar
det hejdar fallet en stund till...

din mask ligger ensam kvar
som dörrmatta




Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-11-29 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP