Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidens cykler, på gott och ont


Ljusskygg


Tillbaka i livet
åter i fållan

Tvingad ur sömnen
upp ur bolstret

Ut i det jämmerliga bullret
ner i malströmmen

Sinnen somnar
gömmer sig

Måste göra vad som
göras måste

Aldrig för att jag vill
bara av tvång

Själen tiger
hjärtat blöder

Längtan till natten
längtan tillbaka

Åter till sömnen
tillbaka igen




Fri vers av Gawain
Läst 215 gånger
Publicerad 2006-12-04 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain