Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
once upon a time a was fallin in love now i\'m only falling apart


baby burn






ibland kanske
det är naglarna
som dras ut
ibland kanske
det är
sekunden då
solen dör
ibland kanske
det är lådvin
framför teven
och zombifieringen
som hör till
ibland kanske det
är en fluga jag ryckt
vingarna av
som springer ihjäl sig
av utmattning
ibland så är det
de pulserande
minnena i djupet
av ens svarta själ

men oftast
ja nästan jämt
är det du






Fri vers av jeremy
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-12-10 17:10



Bookmark and Share


  Johannes
Det här gillar jag ... snygga formuleringar och snyggt utformat.
2006-12-11

  Sanningsägaren VIP
total eclipse of the heart..
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

jeremy
jeremy