Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är väl för härligt med poesi


zombie zeitgeist!




de är zombies
heil
heil
de är zombies

dra av mig hud
klistra
något annat
du smälter
under min tunga
smakar järn

jag önskar
att jag hade benpipor
ryggmärg
ett skelett att lita på
jag önskar
att jag inte föll ihop

för bövelen
den här unga damen och jag, ska bara
dricka en flaska vin till
innan jag vaknar

femtiotalet
och stetsonhattar
jag bär plötsligt en aftonklänning:

jag kommer aldrig ner igen

zombie zeitgeist!





Fri vers av jeremy
Läst 593 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-29 12:49



Bookmark and Share


  Cicki
Lite förvirrad, men gillar flytet. Du är bra på att få det att flyta!
2008-04-02

  Johan Pollnow
jag och ray charles kommer
applådera hela natten
det skorrar i högtalarna
jag tror du är i högform
jag är övertygad
de sista raderna slår hårdast
där det ska!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

jeremy
jeremy