Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fuling där


aladdin och den lättlurade slampan








hur mycket hon än gnuggade, polerade
och gnuggade

kom bara

döda barn ut











Fri vers av jeremy
Läst 561 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-19 13:51



Bookmark and Share


  Lola
Ha. Ha.
2009-02-19

  Skäl till själ
mörkt! och jag gillar det
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

jeremy
jeremy