Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

topp tre, typ, minst, jag lovar, okej, topp fem



iallafall så tyckte du
om mig bättre när jag bara var
en skugga och du knappt förstod
vad jag sa

och du tyckte om mig bättre innan
vi hade legat med varandra

och du tyckte om mig bättre innan
jag hade spårat upp
alla dina gamla pojkvänner

och du tyckte om mig bättre innan
du kom på mig med alla tabletter i badrummet

och du tyckte om mig bättre innan
jag började föra statistik över alla jag legat med
och du tyckte om mig bättre innan
jag betygsatte dina amorösa egenskaper
och fast du var på topp tio
blev du inte glad alls




Fri vers av jeremy
Läst 675 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-04 22:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
haha, slutet. vad hade du förväntat dig liksom?
2012-03-31

  Cicki
Man tycker oftast om någon mer innan man vet för mycket. spänningen försvinner..
2010-10-24

  Ms Lovecraft
Jag förstår inte. Statistik som är så bra.
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

jeremy
jeremy