Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de högg av en bit från mitt vänstra ben nu går jag bara i cirklar


om du bodde här hade du varit hemma nu





du ramar in din blick
med mascara
lika billig
som ett dagen-efter piller

allt är rörelse
avstånd
förstår du nu

och du ser bilar
rinna genom trafiken
som regndroppar
mot rutan

du har feber
och det är en
mäktig värld:
den kommer våldsamt
en kraft
mot knäskålarna

och du dricker vin
lika billig som dig själv

mest bara
för att du kan

och du är så nära
hans hud
men så långt ifrån

och det är en
märklig värld:
den sågar av våra fötter
och vi kommer
ingenstans

kommer
ingenstans

hur högt
vi än skriker

hur bra
vi än skriver

hur viktiga
våra budskap
än må vara






Fri vers av jeremy
Läst 737 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-08 19:31



Bookmark and Share


  inutimonster
jag gillar den för att den känns hemma för mig. texten. även om jag bor på andra sidan skärmen. människorna ser likadana ut här.
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

jeremy
jeremy