Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spegel jag kopierar dig men bättre


tandkräm & blod






jag borstar tänderna tills jag blöder

skär mig medvetet
när jag rakar mig


det står en ensam man bredvid mig, han följer
mina steg

stirrar på mig då jag ligger i sängen
försvinner inte när jag blundar




jag snortar pulver hos en vän

och vi går igenom 48timmars förvirring

här vill jag inte vara

men här är jag




jag borstar tänderna tills jag blöder
mina ögonvitor röda




jag har inga pengar
och gråter ibland

de enklaste orden
är de svåraste



du borstar tänderna tills dem blöder

jag står alldeles bredvid






Fri vers av jeremy
Läst 590 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-29 12:47



Bookmark and Share


  Cicki
Hänger inte riktigt med känner jag.. men gillar meningen \"de enklaste orden
är de svåraste
\" så sant som det är sagt
2008-04-02

  Ms Lovecraft
Det passar även bra med riktigt skärande stråkar.
2008-03-30

  Johan Pollnow
det ska vara beats och beats
en björn har inte med saken att göra.
2008-03-29

  Johan Pollnow
det här passar oehört bra
till elektroniskt musik
tunga beats till tunga bears
övertygande.
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

jeremy
jeremy