Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vals för ingens hynda




jag har försökt bygga mig en tillvaro
ordna upp saker
ha mitt liv
i mappar
filtrera mina handlingar
genom statistik

men det är svårt
hårt
och ibland olidligt

för det är skillnad
på att leva
och att bara
hålla sig vid liv

och du är så mjuk där
det blossar under hud

jag borde
sluta
tänka såhär

och när jag står där
pank,
trasig och trängs
i kön

ser jag inte längre ditt ansikte
det har flutit ut;
runnit ner på trottoaren
och fyllona
halkar på din skönhet

men ingen orkar
torka upp
spara
eller bevara
dina uttryck







Fri vers av jeremy
Läst 630 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-05 12:40



Bookmark and Share


  aol
underbar
2008-08-17

  Tove Meyer VIP
aaahhhh underbar.
2008-05-06

  inutimonster
det är så mycket jag gillar i den här (som vanligt) men dom två sista styckerna får hela mig att vibrera av rysningar. dessutom känner jag igen mig i mycket, särskilt när man kollar på andras liv, som det känns när du skriver. som om man står och kollar på utifrån rätt in i någons insida, det är riktigt najs läsning faktiskt. dessutom är rubriken mums.
2008-05-05

  Betraktaren
\"ser jag inte längre ditt ansikte
det har flutit ut;
runnit ner på trottoaren
och fyllona
halkar på din skönhet\"

snygg, mycket snyggt
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

jeremy
jeremy