Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallen ängel reser sig alltid igen

Faller tungt



likt en skadeskjuten ängel

bortförd av nordanvinden

dit änglar alldrig vistads

 

på moln av sorger

som känns i själen som

om den genom borrats

av tusen värjor ifrån

helvetets eviga eldar.

 

Väl framkommen i landet där

dagen är mörkrets sanning

skall jag återuppstå

med dom vackraste och

starkaste ängla vingar

 

och bringar drömmar som blir

nattens nya verklighet.

 

Starkare än nånsin.




Fri vers av Lasseman VIP
Läst 758 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-04 00:41



Bookmark and Share


  aol
en skrift som borrade sej långt in i hjärtat,
2012-02-20

  Suzy med punkterna
Målande med styrka trots sorg bakom
2009-08-18

    Ti-elina
Det här var en text som är väldigt bra skriven.
Jag vet att du trots svårigheter och sorger kommer resa dig upp igen, motgångar gör en alltid starkare trots att det inte känns så för stunden. Den här texten ska jag bokmärka och läsa när det känns tungt!
Tack!
2007-01-06

    ej medlem längre
Mycket starka metaforer, och vackert att läsa, tack
2007-01-04

  Azerola
Åhh.....helt enkelt underbar! Slutet föll jag för. Du är en ängel!
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP