Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Erfarenhet genom smärta, det bästa sättet att lära


Bitterljuvt


Smaken av din sötma kan jag
omöjligen glömma, den
satte sig så djupt

Vår lek med det vackra, vår
iver att få dela vad vi
kände

Den satte sina spår, den
sårade dödligt men
lärde mig älska…




Fri vers av Gawain
Läst 178 gånger
Publicerad 2006-12-10 19:06



Bookmark and Share


  Nina V A
men visst är det så genom smärta lär vi oss de allra djupaste lärdomar, nicely said, bitterljuvt absolut!
2006-12-10

  Sanningsägaren VIP
Så insiktsfullt och skört vemodsvackert.
Fick mig att tänka på den här lilla:

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=251271

Tack

/Åsa

2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain