Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Vad eld är



Du har förstört mig, älskade

du har lämnat mig brinnande

i ett rum



inom, utom och mellan

löper lågorna

genom golv, väggar, tiljor och tak


flamfött i odödliga minnen

av kramar, kyssar, kel



och som alltid gnistrar sorgen

av dig och av mig



och ingen annan vet

vad eld är.




Fri vers av Arowana
Läst 938 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-12-10 23:11



Bookmark and Share


    sunnanvind
vad sorgligt!
Brännande smärta i ord...
2007-02-01

  Virgo Cinnamon
Den här är
"bröstkorgsöppnande"
"hjärtslitande"
"flammande"
och
Slutet ;

Och ingen annan vet

Vad eld är.

Så sorgligt uppgivet....
2006-12-11

  sistermoon
Första raden och
"Flamfött i odödliga minnen"
tar andan ur mig fullständigt - för kärlek och sorg gnistrar alltid så vackert i elden ... och vi som är brännmärkta av båda, vi vet ...
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana