Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Träffade en kille för flera år sedan, det sa klick då. blev väldigt bra kompisar. Träffades lite kort några gånger efter det. Nu träffades vi igen en längre tid och allt finns kvar. Frågan är bara nu. Är vi mer än bara vänner? Skrev denna den 11/12-06.


Lyckokänsla

Den spänningen
Den blicken
Det leendet
De orden
Svårt att låta bli
Vet inte varför
Det sa bara klick på en gång
Och än idag finns allt kvar
Hjärtat slår
Pulsen blir högre och högre
Blodet rusar
Avståndet är långt
Men jag vill göra ett försök
Jag vill verkligen det.




Fri vers av Cicki
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-12-11 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki