Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Galghumor om att dö till själ och hjärta, utan tro på ett högre syfte


Gravskräck


Blek av sjukdom suckar jag tungt

uppgiven och trött


Dödens änglar blåser i sina horn

apokalypsens illsignal


Förrådd av livets sköra gäckspel

utarmad och dömd


Ångestsvetten rinner kall
ner i gravens tysta
kyla




Fri vers av Gawain
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-12-11 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain