Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömbild, hallusination eller hägring. Vet inte riktigt, spelar det någon roll...?


Älvdans


En älvas trånande sång hördes från djupet av skogens
brusande famn

Hon svepte sig med en skrud av dimma och bar en krona
gjord av liljekonvalj

Ensam dansade hon för min syn under en måne som var ny


hon dansade så fint

hon dansade för mig




Fri vers av Gawain
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-12-11 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain