Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I samarbete med Dan Cederholm


Extatiska stunder

 

 



 

Tänd mig
och låt passionens låga brinna

 

 

Sänd mig
för att nirvana i mig finna

 

Viska i mitt öra
alla trollbindande ord jag vill höra

 

 

Hör mitt andetag . . . medan jag
lämnar mina spår på din skuldra

 

 

I hjärtats skattkammare
lyssna till ekot av våra kyssar



 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-12-11 23:58



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Åh vad vackert och passionerat.
Grattis till er båda.
2007-01-02

  Thurizas
åh vad underbart, magiskt!
2006-12-13

  Bengt VIP
Den är verkligen gjord med kärlekens toner
2006-12-12

  Lars Granlöf
En brinannde dikt. Så starkt vackert
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman