Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tår kanaler som fylls [dikt]

det rinner
rinner i mina ögon
tårkanalerna fylls
svämmar över
Tårarna rinner
och det finns inget som kan stoppa dem
jag sitter tänker på dig
tänker på fina stunder
det är då de fylls
och bara rinner
du kommer för alltid
ha en plats i mitt hjärta!




Fri vers av StompJossan
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-12-13 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StompJossan
StompJossan