Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i ett liv i ett huvud i Valdemar



DRING!

DRING!

DRING!



Mittemellan dröm och vakenhet försöker en tanke få fäste men
den har inget att hålla sig i rasar
ner i djupet av glömda, drömda tankar bankar
på skallen, säger: vill in men katedralen är redan full Gud
finns bara när du inte söker honom/henne/den/det/vem/jag/hur/varför?

(smulasmula

borstaborsta)

Verkligheten är bara på låtsas men jag
tvingas ändå leva i den
svårt att säga emot svårt att
drömma i en värld som alltid är på spänn svårt att
leva i en värld som sover



(skummaskumma

bläddrabläddra)


PIPPAPIPPAPIPPAPIPPA
BLINGBLING

PIPPAPIPPAPIPPAPIPPA
BLINGBLING


innehåll finns bara i McDonalds-burgare men
det gör inget för man kan
tappa 20 kilo
på en vecka
har jag läst

Society for cutting up kvällspressen, någon?



Låtsas är bara på verkligheten men tvingas
ändå säga ifrån svårt att
drömma i låtsasvärldar svårt att
spänna en värld som sover Gud
finns bara på låtsas på riktigt finns bara leken och
allvaret behöver inte vara motsatser vi kan
dansa/sjunga/spela/leka jag tror på ingenting och det är bättre än att
inte tro på någonting


Hör upp mina vänner!
Ni äter en grisrumpa som har skurits i bitar och
stekts i en stekpanna därefter
lagts på en tallrik brevid en sallad och
ni kallar mig absurd?

På slutet av dagen går dagen mot slutet men
slutet är inget riktigt slut inget sånt som på film för det
kommer alltid nya dagar alltid nya nätter inga motsatser
bara svart-vitt svart-vitt
jag behöver båda delarna för att kunna
fylla min hatt med plommon

Landar i soffa framför tv sprutar
ljud och bild

pippapippapippapippa

zapp zapp zapp

Da

da

da

da

da

da

da...







Fri vers av edvin medvind
Läst 597 gånger
Publicerad 2006-12-14 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

edvin medvind
edvin medvind