Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som tappat tron på sig själv...


Ödesvill



Vart jag mig än i världen vänder, vilar lyckan
min i slumpens kalla händer…





Fri vers av Gawain
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-12-16 20:12



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
snyggt diktat
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain