Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text av den underbara Lhasa de Sela, jag bara kunde inte hålla mig från att försöka översätta denna. Och tog mig några egna friheter. © Lhasa de Sela 2005, 2006.


Med alla ord



Med alla ord
med alla leenden
med alla blickar
med alla famningar

Närmar jag mig vattnet
och dricker din kyss
ditt anletes ljus
skenet av din kropp

Att älska dig är en bön
den stummes sång
den blindes ögon
den nakna hemligheten

Jag anförtror mig till din famn
jag är rädslan, jag är lugnet
en bön på mina läppar
och min själs ritual

Med alla ord
med alla leenden
med alla blickar
med alla famningar

Närmar jag mig elden
som förbränner allt detta
ditt anletes ljus
skenet av din kropp

Att älska dig är en bön
den stummes sång
den blindes ögon
den nakna hemligheten

Jag anförtror mig till din famn
jag är rädslan, jag är lugnet
en bön på mina läppar
och min själs ritual




Fri vers av Arowana
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-12-17 12:24



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vad vackert!!!
Vill läsa om o om igen!
2007-02-01

  Yvonne Vigstrand
Åhhhhhhhhhhh.....så fruktansvärt vackert.....fint på båda språken men visst föredrar man det svenska.
Väldigt vackert! Kram Yvonne
2006-12-17

  Virgo Cinnamon
ah...underbart.Verkligen.
Underbar i original, men som den
"modersmålsälskande "människa jag är,
är jag glad att du översatte den.
Och...
Du är den rätta att göra det.
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana