Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlust av den vackraste vännen man haft


Oersättlig



Som den yttersta tolkningen av lycka
var du för mina sinnen, som det
skönaste fina

Inga mått kunde fånga storheten i
sanningen om dig, faktiskt inga
gränser alls





Fri vers av Gawain
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-12-17 22:23



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Mycket fint skrivet!
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain