Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pang bom bang






pang bom
bang,
vi gråter aldrig några tårar



vi gråter aldrig
några tårar
förrän vi är tillsammans



(det måste vara äkta kärlek)




och jag var så full och arg och skrev
ett sms till dig
på fyllan,
men skickade fel
som vanligt

och jag var så full och arg
att jag gick därifrån
på fyllan
och jag gick fel och vilse
som vanligt


och för dig
är vi bara karaktärer
i en pågående roman

bara ord, inte kött
inte blod




jag har hört;

att dö
är att leva för alltid
i någon
annans huvud

att leva är att ständigt dö
för någon annan

men jag är här

och lägger du dig ner
på min säng
ligger jag
och tittar på dig

tills du vaknat
och jag äntligen kan somna

du,
jag säljer mig varje dag
för din skull
jag säljer mina drömmar
mitt liv
mina drömmar,
jag säljer allt jag har
min kropp
mina kyssar, mina ögon
för din skull


och jag ska visa dom jävlarna vad jag kan
att jag kan

hata dig
till lydnad
piska dig kåt
fortsätta skada mig själv invärtes
eftersom ärren
går att dölja
de sitter bara i ögonvitorna

färgar allt jag ser



pang bom
bang,
vi gråter aldrig några tårar

vi gråter aldrig
några tårar
förrän vi är tillsammans

pang bom
bang,
jag är ditt största fan
din största
beundrare


ingen kan älska som jag

och ingen
kan hata som

oss








Fri vers av jeremy
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-12-18 00:07



Bookmark and Share


    Charlotte S
tills du vaknat
och jag äntligen kan somna

- säger allt. TOTALLY Adore this!
2006-12-20

  Johannes
Pang bom bang!

"att dö
är att leva för alltid
i någon
annans huvud

att leva är att ständigt dö
för någon annan"

Shit, va snyggt... och det är nog allt jag tänker skriva denna gång.

Men som vanligt, väldigt bra! keep it up! :D
2006-12-18

  Skimmer
Som vanligt
älskar jag
dina långa
texter och ord
och jag skulle kunna
citera
upp allting
här (för det är ju så vackert)
men det skulle se
så tokigt ut då!
/Skimmer
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

jeremy
jeremy