Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyckans glimmande ögon är omisskännliga


Glimten i ögat



Glimten i dina ögon, den som
kommer av sig själv
Den skimrande äkta, den ur
själen sprungna


Utan att något röja säger
den allt





Fri vers av Gawain VIP
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-12-20 01:05



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Härligt diktat! Fina ord.
2006-12-20

  Annika Gustafsson
den glimten får jag av choklad, inte lika djupt men o vad glädjande,ler stort
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP