Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frys inte älskling


Lämnar en ängel i din vintermatta
osynligt avtryck av kärlek
lika påtaglig som tårar

fryser


till is




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 589 gånger
Publicerad 2006-12-21 12:09



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Mycket fin
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad