Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar





Dessa brinnande rader
jag aldrig uttalat
Som bara kunde anas i blickar
jag önskat att du sett





Ta mig

Håll mig

Se mig

Se min flamma
Se min eld

Håll mig hårt
för alltid
för ikväll


Ser du inte hur jag brinner









Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-01-01 19:12



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
vacker och längtansfull
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon