Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnet av en förälskelse...


Förälskad


Jag har träffats av blixten, blivit bortförd av vinden
och dränkt i regnet
Allt på samma dag och i samma ögonblick, kanske
i samma sekund

Hela min tillvaro blev förändrad, hela mitt liv brann
upp och försvann

Ur askan från det förgångna steg något nytt, något
vackert och härligt
Det jag inte kunde tro var sant, jag blev förförd av
ögonblicklig förälskelse…





Fri vers av Gawain
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-12-22 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain