Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar slagna till yrande damm...


Gäckad


Svindlande rymder av njutning, bottenlösa
avgrunder av smärta

Storartade lovord om sanning, formlösa
missfoster av lögn

Abstrakta hägringar av prakt, raserade
drömmar i ruiner

Fåfänga fantasier om renhet, hånad
förgick all äkthet





Fri vers av Gawain
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-12-22 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain