Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

29/12 -04

Rött neonljus
lyser upp vår mörka tillvaro
sitter i din fåtölj
betraktar dig
du ligger i sängen
tyst, men du sover inte
nej, jag vet
vet att du är vaken
för nyss
rev
klöste
gröpte
du i mitt hjärta
man kan fortfarande se blodet
på dina fingrar, under naglarna
kommer du förevigt ha mitt blod
som ett minne
ett minne av mig
ett minne av vår tid

reser mig sakta och går

med ett blödande hjärta




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 527 gånger
Publicerad 2005-01-08 01:32



Bookmark and Share


    carimba
vilken underbar förmåga att förmedla smärtan och dess intensitet. Känner med dig
2005-01-08

  Annelie Hugo
är min smärta....underbart skrivet ! Kram Annelie
2005-01-08

  Markattan
Smärtfyllda och tunga ord som går rakt in.
2005-01-08

  Piri Piri

2005-01-08

  pixter
hur ont det gör...
målande skrivet
2005-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart