Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilket sinne är det som rör mig så...?


Översinne



Musiken rullar genom hjärtat, fram genom
blodet och ut som en tår

Känslorna kommer i svallning, jag lyssnar
och faller i gråt


Sinnet vet sig snart inte till, vad är det för
ett sinne som gör sig minnt…





Fri vers av Gawain
Läst 208 gånger
Publicerad 2006-12-26 02:47



Bookmark and Share


  Cris
musik får en att minnas
även om det inte är ngn speciell
händelse alltid
det finns låtar jag inte kan lyssna på
utan att röras
2006-12-26

    Erika H
det är inget sinne
det är du
som du är
starkt levande
kännande
innerligt öppen
inget sinne...

verkligen en underbar text
du exploderar i känslosamma texter just nu
vackert
erika
2006-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain