Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett med stjärnan i det blå... :)


Blinka lilla stjärna...



Fullbordans tindrande nebulosa, lyckans
allestädes skinande sol

Din ljuvligt närande värme, dina strålars
härliga färger brinner i mig

Antänd av din fägring, förevigad av ljuset
som bär ditt helgade namn

Fullbordans ljungande eld, sanningens
flammande stjärna





Fri vers av Gawain
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-12-26 22:33



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Så vackert!
2006-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain