Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Över min fiendes grav fäller jag blott min bitterhets lumpna saft...


Synd


Min gråt är för alla dem som fallit, för alla som
gått förlorade för svaghetens osunda skull

Tårarna som väter mina kinder rinner, de trillar
tungt över det som ytterst höljer det
som verkligen är jag





Fri vers av Gawain
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-12-27 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain