Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem lurade vem...?!


Lurad


Utstyrd till oskuld, förklädd
till något skumt
Ärendet var ett, meningen
något annat

Du lurade allt, men glömde
dig själv...





Fri vers av Gawain
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-12-27 00:16



Bookmark and Share


    Erika H
så står vi bortanför oss själva och ser inte riktningen på våra steg
förrän det är för sent och vi hittar en lucka vi inte täppt till
där i faller vi
gillar dina tankar
välskrivet
erika
2006-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain