Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flykten ur en flykt...


Eskapism



Mina drömmar handlar inte om flykten till
något bättre, de går ut på att försvinna
från allt som bara bryter ner...





Fri vers av Gawain
Läst 217 gånger
Publicerad 2006-12-27 01:07



Bookmark and Share


    Erika H
ibland är det den sannaste av drömmar
att komma till en plats där man bara kan andas
snyggt skrivet
erika
2006-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain