Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina vattningar ger ingen skörd...


Rosendöd



Mina rosor vill inte blomma

inte heller förmår de sig
vissna


Jag vattnar och jag vårdar

men inte vill de till min kärlek
lyssna


Jag älskar med hela mitt hjärta

av allt jag är värd men utan
att se någon brista





Fri vers av Gawain
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-12-27 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain