Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här kan ni se hur det har gått, fortsättning från brev (1)

Ni måste nästan ha läst del ett.




Brevet (II)

fick i dag tillbaka mitt brev ifrån GUD..

det stod, i mitt IncredMail

kära lasse, imottog ditt brev med dina egoistiska

och mycket farliga böner,är du verkligen klar över vad du önskar av mig?

du är nog inte insatt i vad flertalet kvinnor kan göra

med en ensam man, glöm ordspråket,

ensam är stark, när det gäller mot kvinnor.

 

nåväll Lasse, som du vill, jag har ett test åt dig

du skall få tillbringa två veckor på en öde ö,

du får själv skaffa mat och hydda

 

och där det kommer att finnas 30 kvinnor, bara så att du skall få en

föraning om hur det kan vara, det är din bön, hur det känns och hur det

kommer att vara

här på jorden om du skulle få som du önskade,

 

men kommer du att klara testet, så kan jag

dessväre inte att uppfylla din bön till mig "se brevet (1)"

det skulle vara litet orättvist mot alla andra män, men vad värre är,

är att det skulle betyda världens undergång, så det kan jag ej göra.

 

Men jag kan ge dig tre önskningar,

men då måste du först,

klara av dom två veckorna,med alla

30 kvinnorna på ön

utan en enda blåklocka,

utan ett enda brutet ben i kroppen,

och utan ett enda litet klösmärke på kroppen

 

Godtar du dessa vilkor så trycker du på

shift och pil uppåt, som betyder till mig,

 

så knäpper jag med fingrarna, och vipps

så är du på ön-

och märk väl! du får inte packa med dig nått!

så fort jag knäppt med fingrarna

så står du mitt i ett kvinnoläger naken

på ön med en massa liderliga och hungriga kvinnor

 

och där startar din överlevnad..

och ingen återvändo förrän om 2 veckor ha ha ha

 

så Lasse! tänk dig noga för, så du är mentalt förbered

på dom faror som kan vänta dig

fundera innan du trycker på shift, jag ger dig 5 min betänke tid

 

Lycka till Lasse

Kanske vi hörs igen / GUD

Forts följer om vi hörs i brev (3)

SHIFT + (pil upp)

 

 

 

 




Prosa (Novell) av Lasseman VIP
Läst 605 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-29 06:05



Bookmark and Share


  aol
jag är ju hellre på din ö än på ön där loost utspelar sej jag läser din berättelse med spänning du haar fångat mej bravo men s är du ju en lasseman hahahaha...
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP