Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensam är stark...


Ensamvarg



Djupet i nattens gruvliga mörker har jag sett, botten
av det fann jag i slutet av motgångens gränd

Oförskräckt och resolut drog jag åstad, fast besluten
att bland dunklet bringa sanningens bländande ljus


Ingen kunde hindrat min färd när den blev av, ingen
kunde heller rädda mig när vilsenheten
blev min tomt ekande dom





Fri vers av Gawain
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-12-28 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain